Tämä on Kodin Lukko

Kodin Lukko -verkkokauppa on avattu!

Kodin Lukko = helposti lähestyttävä

Kaupan rakenne on pyritty pitämään yksinkertaisena ja helposti ymmärrettävänä. Haluamme, että löydät etsimäsi helposti ja pystyt shoppailemaan kaupassa rennosti.

Kodin Lukko = kotoisa

Tiedän, kauppa ei näytä perinteiseltä lukkokaupalta, mutta helposti lähestyttävän rinnalla halusimme luoda kotoisan ja lämpimän tunnelman ostoshetkiin. Sellaisen, missä sinä tunnet itsesi tervetulleeksi.

Kodin Lukko = Sinulle

Loimme Kodin Lukon, jotta juuri sinä, pystyisit löytämään vaivattomasti oviympäristötuotteita niin kotiin kuin mökille. Tuotevalikoimamme kasvaa kevään 2021 mittaan, sitä mukaan, kun löydämme uusia tuotteita ja yhteistyökumppaneita. Aloitamme suppeammalla valikoimalla ja parantelemme niin kaupan teknistäpuolta kuin käytettävyyttäkin kevään aikana. Laita viestiä toivelaariimme! Voit esimerkiksi toivoa uusia tuotteita tai antaa palautetta kaupan käytettävyydestä, sana on vapaa.

Terveisin, Marika ja Markus

Tilaa Kodin Lukon uutiskirje

Haluatko tietää kootusti, mitä kaupassa tapahtuu & mitä uutuuksia on hyllylle tipahtanut? Täyttämällä yhteystietosi ja lähettämällä ne ’Tilaan uutiskirjeen’ -painikkeella suostun siihen, että tietoni tallennetaan ’Kodin Lukko -uutiskirje’ nimiseen rekisteriin ja henkilötietojani saa käsitellä tietosuojaselosteen mukaisesti.

  • Tilaajan yhteystiedot

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.